2019. augusztus 5., hétfő 12:00

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 5., hétfő (OS) - Ötezer ceruzát kapnak iskolakezdéshez rászoruló kisgyermekek

    Íróeszközökkel, színessel, grafittal, tollal támogatja a Mátrix Közhasznú Alapítvány azon 6-13 év közötti gyermekes családokat, akiknél az iskolakezdéshez ez hiányzik a teljességhez. A cél az esélyegyenlőség támogatása. Összesen ötezer íróeszköz áll az alapítványnál rendelkezésre, a legtöbb adomány vadi új, melyet korábban lelkes gyermekekkel közösen gyűjtött a szervezet.

A jelentkezés menete:
Postai levélben kell írni 2019. szeptember 6-ig a Mátrix Alapítványnak a 6720 Szeged, Arany János utca 7. címre, a levélben a kisgyermekek számát és a pontos nevet, címet kell megadni. A szervezet a támogatottaknak országszerte személyesen viszi ki vagy postázza a támogatásokat. Családokon kívül iskolák és családsegítők is kérhetnek írószert.

Segítsen Ön is egy ceruzával!
A támogatói program szeretettel várja segítők íróeszköz és anyagi felajánlásait. Bővebb infó a www.matrixalapitvany.hu oldalon. Örömmel fogadják a szervezők a helyi közösségek összefogását is. Együtt csodákra vagyunk képesek.

Fotó:
www.matrixalapitvany.hu/_kep/matrix-tanszer-tamogatas.jpg

Sajtókapcsolat: +36203781656
Rácz Anett, elnök

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.