2019. augusztus 5., hétfő 18:14

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 5., hétfő (OS) - Az Európai Néppárt hivatalos hallgatói szervezete, a European Democrat Students tanácsa alelnökévé választotta Czirkl Benitát, a Fidelitas külügyi kabinetének delegáltját bukaresti tanácsülésén.

    Az Európai Néppárt hivatalos hallgatói szervezete, a European Democrat Students tanácsa alelnökévé választotta Czirkl Benitát, a Fidelitas külügyi kabinetének delegáltját bukaresti tanácsülésén. Czirkl Losonci Gergelyt váltotta a Fidelitas részéről az elnökségben, a leköszönő alelnök pedig az EDS pénzügyi auditorjaként folytatja munkáját a szervezetben. A magabiztos többséggel megválasztott Fidelitas-jelölt példamutató sikere bizonyítja, hogy  a jobboldali keresztény ideológiának a néppárti konfliktusok ellenére is még mindig van vonzó ereje a jobboldali fiatalok körében. A péntek esti választást egy csütörtöki vita és az azt követő napon a jelöltek meghallgatása előzte meg. Czirkl a kampánybeszédében a család fontosságát és a keresztény értékek megvédését is kiemelte. Hangsúlyozta, hogy ezeket a célokat  nyitott és őszinte kommunikációval kívánja elérni és biztosította a tanácsot, hogy szívesen áll elébe bármilyen vitának.
     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.