2019. augusztus 7., szerda 15:27

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 7., szerda (OS) - Karácsony Gergely inkább a saját botrányait tisztázza! – reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára

    Karácsony Gergely eltévesztette a házszámot: nem a Főpolgármesteri Hivatalban kell keresnie a metrókorrupciós ügyek felelőseit, hanem a saját szövetségesei körében. A 4-es metró beruházás Magyarország történetének legnagyobb korrupciós ügye, ami látlelete a szocialista – szabaddemokrata városvezetésnek.

Karácsony alaptalan vádaskodás helyett inkább a saját botrányait tisztázza! Válaszoljon végre arra, hogyan fordulhat elő, hogy öt év alatt leamortizálta Zuglót, csődközelbe vitte a költségvetést, adósságrendezési eljárásoknak teszi ki a kerületet és számolatlanul hagyja elfolyni a pénzt a parkoláson keresztül. Miért tagadta le, hogy újabb parkolási szerződést kötött és miért rejtegeti a közérdekű adatokat? Hogy lehet, hogy mindenkit becsapott a Pillangó park beruházásban és színlelt szerződésekkel ügyeskedett a sport kft.-nél?
Ezek az ügyek Karácsony Gergely alkalmatlanságának egyértelmű bizonyítékai.

Fidesz Budapest

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.