2019. augusztus 8., csütörtök 13:08

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 8., csütörtök (OS) - Szerecsenmosdatás Fidesz módra: Cser-Palkovics alkalmatlan!

    Mivel a szennyvíziszapos vödör a Fideszre borult, a hazugsággyár ezerrel próbál az ügyben ködösíteni, csúsztatni, a felelősök megnevezését szőnyeg alá söpörni.

A kínos igyekezet egyik mellékterméke, hogy valószínűleg akaratlanul, de teljes joggal alkalmatlansággal vádolják Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár jelenlegi polgármesterét. Másként nem lehet értelmezni ugyanis azt, amikor azzal érvelnek, hogy a fideszes városvezetés azért nem tett semmi a 90.000 tonna horvát, szlovén szennylé importja ellen, azért nem léptek a városba leöntött bűzös szennyvíziszap behozatala ellen, azért hagyták, hogy Székesfehérvár Dél-Európa nyilvános WC-je legyen, mert nem tudtak róla!

Az MSZP szerint azonban egy városvezetőnek, egy települési polgármesternek mindenről kell tudnia, ami a közösség életét érinti, na pláne, hogy ha annak a szaga belengi a várost, és már Budapesten, sőt Brüsszelben is érezhető.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.