2019. augusztus 8., csütörtök 14:17

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 8., csütörtök (OS) - Ismét összeül az Országos Nyugdíjas Parlament. A soron következő megbeszélés előtt a megyékben tevékenykedő helyi idősek ügyével foglalkozó egyesületek, tagozatok, csoportok, klubok, körök és műhelyek képviselői a megyei nyugdíjas parlamenteken összegzik álláspontjaikat, fogalmazzák meg javaslataikat.

    Ősszel megtartja a soron következő IV. ülését az Országos Nyugdíjas Parlament. A küldöttek várhatóan áttekintik a jelenlegi gyakorlat szerinti, év elejei nyugdíjemelés mértékének és módjának az igazságtalanságát, az idősek létbiztonságát veszélyeztető körülményeket, a társadalmi megbecsülésük csökkentésének okait, az egyre tömegesebbé váló elmagányosodásuk helyzetét. A parlament résztvevői javaslatokat fogalmaznak majd meg az idősek létbiztonságának javítása, a kialakult igazságtalanságok felszámolása, a társadalmi szolidaritás erősödése és az életkörülményeik jobbítása érdekében.

     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.