2019. augusztus 13., kedd 16:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 13., kedd (OS) - Az ellenzék meg akarja akadályozni Terézváros fejlődését

    Az ellenzék meg akarja akadályozni Terézváros fejlődését azzal, hogy keresztbe fekszik a Podmaniczky utcai rozsdaövezet rendbetételének. A Fidesz nem hagyja, hogy bárki is megfossza a terézvárosiakat az új közparktól, ahol a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ is helyet kap!

Az ellenzék polgármesterjelöltje, Soproni Tamás által bejelentett, a kerületi építési szabályzatról szóló helyi népszavazási kezdeményezés ellehetetlenítené a fejlesztést. Ez rávilágít arra, hogy az ellenzék a hatalom megszerzése érdekében mennyire gátlástalan, a terézvárosiak érdekével ellentétes lépésekre is hajlandó.

A kormány hosszú évek tárgyalásai után döntött, így végre megújul az állami tulajdonban lévő vasúti üzemi terület: a sínek, az elhagyatott, romos épületek és a szennyezett talaj helyén jelentős forrásból közpark jön létre, amelynek eredményeként többszörösére nő a zöldfelületek aránya a VI. kerületben. Itt kap elhelyezést a cirkusz is, amely a mai állapotában már nem tudja kiszolgálni a közönségét.

Nem hagyjuk, hogy az ellenzék aknamunkája elvegye a terézvárosiaktól a Podmaniczky parkot, amely mérföldkő lehet Terézváros fejlődésében.

A Fidesz terézvárosi szervezete

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.