2019. augusztus 14., szerda 11:07

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 14., szerda (OS) - Az ellenzéket ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot -  Reagálás a GDP-adatra

        Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre amióta hátat fordított Gyurcsányék rossz gazdaságpolitikájának. A Fidesz-KDNP kormányzása óta a magyar gazdaság erősödik, a gazdasági növekedés az uniós átlagot is felülmúlja.
     A bevándorláspárti ellenzékkel szemben mi nem a migránsokra akarjuk fordítani a gazdasági növekedés eredményét, hanem a gyermekes családokra,  a fiatalokra, a nyugdíjasokra, a magyar munkavállalókra és vállalkozásokra. A gazdasági eredmények megvédése érdekében gazdaságvédelmi akciótervet is indítottunk, amely tovább csökkenti a munkát, a magyar vállalkozásokat terhelő adókat.
     Erős figyelmeztetés, hogy az ellenzéket ma ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették az országot, tönkretették a magyar gazdaságot,  és ha rajtuk múlna, akkor újra megtennék,  mert soha nem a magyar emberek és nem a magyar gazdaság érdekeit képviselték.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.