2019. augusztus 15., csütörtök 15:27

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 15., csütörtök (OS) - A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdeti jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A startupok 19 kategóriában pályázhatnak, számos kiemelt témában, mint klímaváltozás, űrkutatás, fintech stb. A kategóriagyőztesek nyereménye egy-egy Startup Budapest Package, melynek részeként a legjobb startupok kiállítási lehetőséghez jutnak a november 28-i Startupok Éjszakája 2019 rendezvényen és a BVK üzleti innovációt támogató egyéb rendezvényein, szerepelhetnek a BVK angol nyelvű innovációs kiadványában, továbbá a kiválasztottak számára a BVK médiakapcsolatai, valamint Budapest városdiplomáciai kapcsolatrendszerének támogatása is rendelkezésükre állnak majd egy éven át.

    2019-ben a BVK lett a Startup Europe Awards (SEUA) verseny magyar országmenedzsere. Az együttműködésnek köszönhetően a 10. Be Smart startup verseny egyben a SEUA magyarországi döntője is – Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.
A 10. Be Smart versenyre valamennyi, magyarországi központú startup jelentkezhet, amely már legalább prototípussal rendelkezik. Jelentkezni a BVK honlapján található űrlap kitöltésével lehet, szeptember 20-ig. A második fordulóban, szeptember 25-26-án a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitchek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A pitchek alapján választja ki kategóriánként a zsűri a SEUA magyar döntőjének mezőnyét, valamint azt az öt startupot, amelyek a novemberi lisszaboni Web Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.
     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.