2019. augusztus 15., csütörtök 16:31

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 15., csütörtök (OS) - Dán liberális vendégeink ledöbbentek az Orbán-kormány módszerein

    A csodálkozásuk valóban őszinte volt, hiszen - ahogy a Transparency is kimutatta - Dánia a legkevésbé korrupt állam a világon, míg Magyarország az unió éllovasai között szerepel a korrupciós listán. Másrészt a Magyar Liberális Párt előtt a Fidelitast látogatta meg a dán delegáció, ők pedig – mint mondták - nem a korrupció mértékéről vagy az egészségügy állapotáról dicsekedtek vendégeiknek.

Fontos és előremutató találkozón vagyunk túl, hiszen beszámolónk által a dán liberális párt is betekintést nyerhetett a valódi magyar közállapotokba az ellenzék oldaláról. Liberális pártcsaládunk tagjainak és Európának is joga van tudni arról, hogy míg a kormány szárnyaló gazdaságról beszél, a Fidesz uniós támogatásokból és közpénzből építi látványstadionjait és látvány-kisvasútjait, az egészségügy, az oktatás, a sajtószabadság és a jogállam pedig romokban hever Magyarországon. Bősz Anett és Sermer Ádám arról állapodott meg vendégeinkkel, hogy pártjukkal a jövőben is tartjuk a kapcsolatot, kölcsönösen beszámolunk országaink aktuálpolitikai helyzetéről és folytatjuk a szervezeteink közötti kommunikációt.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.