2019. augusztus 16., péntek 11:09

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 16., péntek (OS) - A Magyar Máltai Szeretetszolgálat felhívást tesz közzé fuvarozó vállalkozók számára, segítségüket kérve bontott cserép szállításában. Az építőanyagot az augusztus 13-án pusztított viharban megsérült családi házak helyreállításához használja a segítő szervezet a Borsod megyei Szőlősardón.

        Augusztus közepén jégeső törte össze több borsodi településen a házak tetejét. Különösen súlyos károk keletkeztek Szőlősardón, ahol 37 ház tetejét rongálta meg a jégveréssel kísért vihar, amiket ideiglenesen fóliával fedtek be. A Máltai Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési munkacsoportjának szakemberei a helyszíni felmérést követően megállapították, hogy számos család otthona rendbe hozható bontott cserép felhasználásával, mely rendelkezésre áll a szervezet budapesti raktárában.
     A Máltai Szeretetszolgálat fuvarozó vállalkozók segítségét kéri 15 raklap adományba kapott cserép elszállításában. A karitatív szervezet olyan fuvarozó vállalkozókat keres, akik gyorsan és jutányos áron tudják elszállítani Szőlősardóra a raklapon lepántolva tárolt cserepet, hogy mielőbb elkezdődhessen a helyreállítás.
     Segítő felajánlásaikat a kommunikacio@maltai.hu email címre várja a Máltai Szeretetszolgálat.
     A borsodi és szabolcsi viharokban kárt szenvedett otthonok helyreállítására továbbra is gyűjt a karitatív szervezet. Adományaikat a www.maltai.hu oldalon megjelölt módokon juttathatják el a rászoruló családok és egyedülálló idős emberek otthonainak helyreállításához.

     Kiadó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.