2019. augusztus 16., péntek 14:11

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 16., péntek (OS) - Magyarország és Európa akkor marad meg, ha megőrzi önmagát

        Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köztársasági elnöki kitüntetéseket, Életmentő Emlékérmet, valamint belügyminiszteri elismeréseket adott át az állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából, Államalapító Szent István király tiszteletére megrendezett ünnepségen.
     A miniszterhelyettes beszédében hangsúlyozta, a magyar nép csak akkor maradhat fenn, ha megőrzi önmagát, területét, biztonságát, függetlenségét. Magyarország a közelmúltban bebizonyította, nem lehet nélküle Európa sorsáról dönteni. A magyarok mindmáig saját törvényeik szerint élnek, és őrzik nemcsak magyarságukat, hanem a kontinens határait és azokat az értékeket, amelyek nélkül Európa nem létezhet.
     Hozzátette, Magyarország Európának is azt üzeni, hogy csak úgy vészelheti át a viharokat, ha önmaga marad, megvédi a nemzetek Európáját, határait és keresztény kultúráját.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.