2019. augusztus 16., péntek 17:55

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 16., péntek (OS) - Ferencvárosi előválasztás - Karácsony Gergely gratulációja

"Gratulálok Baranyi Krisztinának, a ferencvárosi előválasztás győztesének, és köszönöm Jancsó Andreának is, hogy vállalta a megméretést. A budapesti – ezúttal a ferencvárosi – demokraták ismét bebizonyították: képesek és hajlandók a saját kezükbe venni a sorsukat, a városuk, a kerületük, az otthonuk jövőjét. Hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett az előválasztáson, nagy sikernek gondolom, hogy ilyen sokan leadták szavazatukat!

Teljes hát a csapat, a 23 kerületi polgármesterjelölttel közösen október 13-án kiszabadítjuk Budapestet a Fidesz fogságából, új lendületet, friss levegőt hozunk a fővárosnak. Mert Budapest mindenkié!"

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt
Párbeszéd