2019. augusztus 17., szombat 09:55

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 17., szombat (OS) - Negyedszázados fennállását szabadtéri Awareness Day bemutatókkal ünnepli a Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság

        A 25 éves jubileumát ünneplő Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság a kanadai központú Nemzetközi Taoista Tai Chi Társaság része. A 26 országban működő nonprofit szervezet, melyet Moy Lin Shin alapított, jövő évben megalakulásának 50. évfordulójáról emlékezik meg.
     A Társaság hagyományai közé tartozik, hogy tagjai évente egyszer, az Awareness Day alkalmából világszerte szabadtéri bemutatókat szerveznek. A nemzetközi rendezvénysorozat keretében a magyarországi tagság nyilvános bemutatókat tart, mellyel egyúttal 25 éves fennállását is ünnepli. A bemutatók során az érdeklődők megtekinthetik a 108 lépésből álló Taoista Tai Chi sorozatot, ki is próbálhatják, és tájékozódhatnak a tai chi egészségre gyakorolt hatásairól.
     A hazánkban is egyre népszerűbb mozgásforma számtalan irányzata közül a Taoista Tai Chi abból a szempontból különleges, hogy a hangsúlyt az egészség megőrzésére, javítására helyezi. Jótékony hatása kiterjed a testtartás és egyensúlyérzék javítására, a rugalmasság és az állóképesség fejlesztésére, a keringési rendszer serkentésére, a stressz csökkentésére és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítására.
     Mindenkit szeretettel vár a Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság!

www.taoistataichi.hu
www.facebook.com/taoistataichi

     Kiadó: Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.