2019. augusztus 23., péntek 08:51

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - Leghűségesebb Városért Egyesület csapata, akik változást akarnak Sopron önkormányzatiságában és közéletében, elindulnak az október 13-i önkormányzati választásokon, folytatva a választópolgárokkal már eddig is folytatott párbeszédet. Annak, hogy a Párbeszéd támogatja ezeket az elhivatott nőket és férfiakat, technikai okai vannak.

        Áder János köztársasági elnök július 26-án jelentette be az önkormányzati választások dátumát, a Leghűségesebb Városért Egyesület bírósági bejegyzése viszont csak augusztus elsején történt meg így öt nap választotta el attól, hogy megfeleljen a törvényi feltételeknek, hogy jelölő szervezet legyen, viszont e bejegyzéssel önálló jogi személyiség.
     A Párbeszéd Magyarország ezért technikai segítségként vállalta a jelölő szervezeti pozíciót, mert számunkra "Mindenki szava számít!" Programunkban is lefektettük, hogy "Bevonjuk a döntésekbe a helyi közösségeket, visszaadjuk az önkormányzatiság értelmét", ennek értelmében indul most a Párbeszéd a Leghűségesebb városért.

Párbeszéd Magyarországért

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.