2019. szeptember 2., hétfő 14:41

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 2., hétfő (OS) - Megbízólevél Szabó József Úr, a FŐKERT vezérigazgatója részére

        Az utóbbi hónapokban ugrásszerűen szaporodott a favédelemmel és zöldpolitikával kapcsolatos, kissé demagóg, olykor hisztérikus kommunikációs megnyilvánulások száma.
     Részben ezért, de azért is, mert ezek a megnyilvánulások nem ritkán ellentétesek a Főváros érvényes, elfogadott klímastratégiájában, és zöldinfrastruktúra fejlesztési koncepciójában foglaltakkal, szükséges, hogy utóbbiak érvényesítése, és a hiteles kontroll egy kézbe kerüljön.
     Ennek alapján Önt 2019. szeptember 2-i hatállyal határozatlan időre kinevezem a környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztosnak.
     Felhatalmazom egyben a fenti tárgykörben hozott intézkedések végrehajtásának folyamatos ellenőrzésével, nevemben az indokolt, gyors reakciók megtételével, valamint a különféle megnyilvánulásokra történő, a valóságnak megfelelő kommunikációval, a kommunikációs igazgatóval együttműködéssel.
     A megbízás visszavonásig érvényes.
     Budapest, 2019. szeptember 02.
    
     Tisztelettel:

     Tarlós István

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.