2019. szeptember 3., kedd 11:56

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 3., kedd (OS) - Már megint óvodában kampányol a belvárosi Fidesz

        A Bástya utcai óvoda folyosóján terjeszti a City Magazin című, belvárosi kampányújságját az V. kerületi Fidesz: https://bit.ly/2lyQQ28
     Ez az óvoda az, amelynek udvarát, a környék egyetlen zöld kertjét elvesztegette az önkormányzat, és ma már magánparkoló működik a helyén. Nem ez az első eset, hogy óvodásokat használnak fel politikai célra: áprilisban bejárta a sajtót, hogy almát osztott és gyerekekkel fotóztatta magát Szentgyörgyvölgyi Péter.
     Ezzel egy időben a kerület déli részén szabályosan elhelyezett kampánytábláink nagy részét ismeretlenek leszedték és ellopták, helyükön fideszes hirdetések jelentek meg. Az óvodai kampányolás ellen tiltakozva a helyi választási bizottsághoz fordulunk. Ismételten felszólítjuk politikai ellenfeleinket, hogy legalább azt az erkölcsi minimumot próbálják megtartani, hogy gyerekeket nem használnak fel politikai célokra. A táblák ellopása miatt rendőrségi feljelentéseket tettünk, ezekről az esetekről a térfigyelő kamerák felvételei a hatóságok rendelkezésére állnak.

Kovács Alex Gábor
kampányfőnök
Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP V. kerület

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.