2019. szeptember 5., csütörtök 10:58

Budapest Főváros Kormányhivatala közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Ismét állásbörzét szervez Budapest Főváros Kormányhivatala: Több ezer állásajánlattal várja az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala a jövő kedden megrendezésre kerülő fővárosi állásbörzén.

        Az idei rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak Budapesten és annak vonzáskörzetében.
     Több ezer látogatót vár idén is Budapest Főváros Kormányhivatala a szeptemberi állásbörzére, amelynek célja nemcsak az, hogy a regisztrált álláskeresők számára elhelyezkedési lehetőségeket kínáljanak, hanem az is, hogy elősegítsék a munkáltatók munkaerő-igényének kielégítését.  A rendezvényen Budapest Főváros Kormányhivatala külön standdal is várja a látogatókat, hogy a résztvevőknek első kézből nyújtson betekintést a hivatal által nyújtott munkalehetőségekbe.
     A kormányhivatal foglalkoztatási osztályai jelenleg mintegy 14,4 ezer álláskeresőt tartanak nyilván. A rendezvényre diplomás, szakképzett, illetve végzettséggel nem rendelkező, elhelyezkedni szándékozó felnőtt álláskeresőket várnak, akik több mint ötven standnál több ezer állásajánlat közül válogathatnak. A standoknál a munkaadók képviselői személyes információnyújtással várják az érdeklődőket. Az egész napos pódiumbeszélgetések során hasznos munkaerőpiaci információkhoz juthatnak hozzá a rendezvényre látogató érdeklődők. Budapesten mintegy 8000 db, munkaadók által bejelentett üres állást tartanak nyilván.
     Részletek: https://bit.ly/2lYcTzf

     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.