2019. szeptember 5., csütörtök 11:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - DK: Úgy vásárolja a honvédség a helikoptereket, mintha nem lenne holnap - Hány évre adósították el a magyarokat?

        A magyarok kormány a következő időszakban 36 új harci helikopter beszerzését tervezi. Ráadásul olyan csúcsmodellek beszerzéséről van szó, amik mindenhez “is" értenek, ennek megfelelően az áruk is meglehetősen borsos.
     A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Benkő Tibor honvédelmi miniszter tartsa be az ígéretét: mutassa be az eszközöket és adjon tájékoztatást! Mi, európai magyarok nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az elmúlt húsz hónapban mégis pontosan mire és mennyi pénzt szórt el a Honvédelmi Minisztérium, és hány évre adósították el a magyarokat. Jogunkban áll tudni, hogy mi áll pontosan a nagy beszerzések mögött. Vagy inkább kérdezzük meg azokat az országokat, ahonnan az eszközöket beszerezték, beleértve a török ellenzéket?

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.