2019. szeptember 5., csütörtök 12:38

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Karácsony Gergely főpolgármesterré választása esetén Budapest vezetése lebontja a Szabadság téri emlékművet

    Október 13-án arról is dönt Budapest, hogy megtisztítjuk-e a szabad, demokratikus és európai Budapestet a szélsőjobboldali eszméktől. Ha Karácsony Gergely legyőzi a Fidesz helytartóját, a Szabadság téri emlékmű odakerül, ahova való: a szoborparkba. Ha október 13-án a demokratikus pártok nyernek, véget vetünk a Wass Albert, a Nyírő József és a Horthy-kultusznak. Október 13-án közösen mondhatunk nemet a gyűlöletkeltésre, a kirekesztésre, a megbélyegzés politikájára, az antiszemitizmusra és a szélsőjobboldalra!

Sermer Ádám a kialakult helyzet miatt felvette a kapcsolatot a három Magyarországon bejegyzett izraelita közösséggel, a Mazsihisszel, az EMIH-hel és a MAOIH-hal, valamint levelet ír Yossi Amraninak, Izrael állam magyarországi nagykövetének.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/646661522491749/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.