2019. szeptember 5., csütörtök 14:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - DK: Orbán Viktornál és kormányánál nincs jobb fogamzásgátló a világon - Elég volt az álkeresztény demográfiai aggódásokból!

        Orbán Viktor miniszterelnök szerint államcél az erőteljes demográfiai politika folytatása, azaz a Fidesz kormány továbbra is jobban akarja tudni, hány gyereket is kell vállalnia egy jó magyarnak.
     A Demokratikus Koalíció szerint pillanatnyilag nincs jobb fogamzásgátló mint Orbán Viktor és kormánya. A Fidesz intézkedéseinek köszönhetően rekordkevés gyerek született Magyarországon, ugyanis szüleik jobbnak látták, ha ezek a gyerekek inkább Németországban, Angliában, vagy Hollandiában látják meg a napvilágot.A hazug családtámogatási rendszer pedig csak arra jó, hogy az amúgy is tehetős fideszes kör még jobban éljen belőle. Lehet, hogy Orbán Viktor úgy gondolja, hogy ő a megfelelő kedvcsináló ahhoz, hogy a magyarok elkezdjenek tömegesen szaporodni, a valóság ezzel szemben az, hogy a legtöbbet azzal segítené, ha inkább eltűnne álkeresztény gondolataival együtt.

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.