2019. szeptember 5., csütörtök 15:12

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Gyurcsányék a gyermekesek támogatása miatt villámokat szórnak, de a migránsokat beengednék - Reagálás Molnár Csaba (DK) nyilatkozatára

Elképesztő, hogy Gyurcsányék azonnal villámokat szórnak, ahogy a magyar gyermekes családok támogatásáról van szó, miközben a kerítést lebontanák, a migránsokat beengednék és a bevándorlóknak minden pénzt és támogatást megszavaznak az Európai Parlamentben. Kormányzásuk alatt is minden támogatást elvettek a gyermekesektől: eltörölték a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, a hároméves gyest, bölcsődéket és óvodákat zártak be.
     Kiadó: Fidesz