2019. szeptember 7., szombat 17:31

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 7., szombat (OS) - Csepel fideszes vezetése bebizonyította: a bukásnál már csak Erdősi Évától retteg jobban

    Erdősi Éva, a csepeli ellenzék közös polgármesterjelöltje szombaton délelőtt a csepeli piac bejáratánál odalépett riválisához, a fideszes Borbély Lénárdhoz, hogy kezet nyújtson és bemutatkozzon neki. A találkozást videóra vette Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselő.

Ezt látva a kerület alpolgármestere arrébb lökdöste a videó készítőjét, többek között azt kiabálva, hogy "Nem kell provokálni!". Ez a jelenet jól mutatja, hogy Ábel Attila és a csepeli Fidesz láthatóan annyira retteg a bukástól, hogy már egy női kézfogástól is pánikba tudnak esni.

Az MSZP felszólítja Ábel Attila pártját, a Fideszt, hogy kérjen bocsánatot az indokolatlan erőszakért, az agresszivitását kezelni képtelen alpolgármesterét pedig küldjék el indulatkezelési tréningre!

A csepeli piacnál készült videó:
https://www.facebook.com/bnebildiko/videos/717133652114617

az MSZP Csepeli Szervezete
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.