2019. szeptember 9., hétfő 15:27

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - Tarlós újabb kampányhazugsága, hogy Budapesten már működik az e-jegyrendszer

    A főpolgármester évek óta hitegeti a budapestieket: először 2014-ben ígérte, hogy legkésőbb 2017-re bevezetik az e-jegyrendszert. Ezt a határidőt a beruházás bedőlése után 2021-re tolták, most viszont már egyenesen azt állítja Tarlós, hogy a projekt működik. Felháborító, hogy a Fidesz helytartója a kampány hajrájában is átlátszó hazugságokkal próbálja átverni a választókat. Budapest jobbat érdemel, a budapestiek korszerű, jól működő, kényelmes és biztonságos tömegközlekedést érdemelnek! Október 13-án arról is döntünk, hogy elég volt-e Tarlós István be nem tartott ígéreteiből és a budapesti városvezetés szakmai inkompetenciájából.

Sermer Ádám és Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnökének, az ellenzék közös belvárosi képviselő-jelöltjének témában tartott sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Liberálisok Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/2365656420420870/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.