2019. szeptember 10., kedd 11:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - DK: Matolcsy-Varga vircsaft - Az ország védtelen a válsággal szemben, ha a Fideszben már most egymással veszekednek

    Míg Varga Mihály szerint véget ért a gazdasági aranykor és fel kell készülni a válságra, addig Matolcsy György azt írta egy kormányközeli blogon, hogy "miért is ne lehetne kétségbe vonni egy pénzügyminiszter szavait, ha ellentmondanak a nemzet vágyainak és a hivatalban lévő kormány terveinek?".

A Demokratikus Koalíció szerint az ország védtelen a válsággal szemben, ha a pénzügyminiszter és a jegybankelnök már most egymással veszekednek. Mi lesz akkor, ha már a küszöbön lesz a recesszió, ha gyors és összehangolt tettekre lesz szükség? A DK szerint előbb a NER felelőtlenül eljátszotta a válság utáni évek jelentette történelmi lehetőséget, és ugyanennyire felelőtlen lesz akkor is, amikor beüt a krach.

Molnár Csaba
EP-képviselő, az Európai Parlament gazdasági bizottságának tagja
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.