2019. szeptember 11., szerda 13:58

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 11., szerda (OS) - 28 ezren vettek részt Jehova Tanúi "A szeretet soha nem múlik el" témában rendezett magyarországi kongresszussorozatán.

    Jehova Tanúi 2019. június 21. és szeptember 8. között 4 városban 12 rendezvényt tartottak. Ezek közül kettőre Szlovákia 20 magyarlakta városából is érkeztek vendégek. Az utolsó budapesti és egy németországi kongresszus között élő videó-összeköttetés volt, amelynek köszönhetően 11 országban élő magyar hallgatóság kísérhette figyelemmel a programokat.

Jelnyelven az országban élő siket és nagyothallók, valamint siketvakok részére is külön összejövetelt szerveztek. A kínai nyelvű konferenciára pedig 8 országból érkeztek küldöttek Budapestre. Világszerte 200 országban, több mint 400 nyelven rendeznek hasonló kongresszusokat. A Magyarországon megszervezett összejöveteleken 186-an keresztelkedtek meg.

"A mindennapi nehézségek miatt sokszor úgy érezzük kihűlt a szeretet az emberekben. A kongresszusi előadások és kisfilmek bemutatták, hogy a szeretet nem tűnt el a világból. Sőt, soha nem múlik el! A bibliai alapelvek és életből vett példák rávilágítottak arra, hogy miként mutatható ki az igaz szeretet ebben a megosztott világban." – mondta Samu Attila, Jehova Tanúi szóvivője.

A Magyarországon élő Jehova Tanúi több mint 100 éves történelmét elismert magyar történészek is feldolgozták.
Jehova Tanúiról hivatalos honlapjukon, a jw.org-on található további tájékoztatás.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.