2019. szeptember 13., péntek 12:02

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 13., péntek (OS) - DK: Több milliárdnyi uniós pénz vándorolt egy Fidesz-közeli céghez - A közszolgák helyett megint csak a haverok jártak jól

    Rengeteg pénzt költött az állam a nagy kirúgási hullám és brutális feltételek után megmaradt közszolgák tréningezésére. A Veszprém Megyei Kormányhivatal és a MIniszterelnökség közösen 6,9 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a célra. A Veszprém Megyei Kormányhivatal ennek részeként írt ki kétrészes közbeszerzést - mindkettőt a Fidesz-közeli Ideona Zrt. vitte el.

A Demokratikus Koalíció szerint elég feltűnő a Fidesz-közeli cégek heves vonzalma a különböző közpénzekhez és támogatásokhoz. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Fidesznek nem a közalkalmazottak jóléte és képzettsége a lényeg. Sokkal fontosabb a közpénz, amivel alaposan ki lehet tömni a sógor-koma-jóbarátok zakózsebét. Mi, európai magyarok arra fogjuk költeni a vissza nem térítendő támogatásokat, amikre azokat szánják, és nem arra, hogy a haverok jól éljenek belőlük.  

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.