2019. szeptember 19., csütörtök 13:26

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 19., csütörtök (OS) - Szintet lépett a MÁV – már nemhogy késnek, de el sem indulnak a vonatok

        Ma reggel a 7:23-as péceli személy, múlt héten pedig ugyanezen a vonalon egy nap alatt négy vonat nem indult el. Sajtóhírek szerint azért, mert nem volt rájuk mozdonyvezető. Vagyis ismét Pest megyeiek ezrei kényszerültek magyarázkodni az iskolában és a munkahelyükön a MÁV újabb bénázása miatt.
     A kormány a probléma kezelése helyett továbbra is hazug sikerpropagandával kábítja az utasokat. Pedig a Vasutasok Szakszervezete szerint több mint kétezer mozdonyvezető és jegyvizsgáló hiányzik a rendszerből, és hasonló munkaerőhiánnyal számol Fónagy János miniszterhelyettes is.
     A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy a kormány cserben hagyta a Pest megyeieket, és magasról tesz az itt élők érdekeire. Ezért követeljük a teljesen alkalmatlan szakmai és politikai stáb lemondását, a vis maior helyzet azonnali kezelését, és azt, hogy a Fidesz mielőbb kérjen bocsánatot az agglomeráció lakosaitól!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.