2019. szeptember 20., péntek 12:45

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 20., péntek (OS) - A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.

    A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt. A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.
A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye "A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás" – című Jubileumi konferencia lesz. A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak előadásokat.
Az ünnepségsorozat részletes programjai a https://kvik50.uni-bge.hu/ linken érhetőek el.

     Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.