2019. szeptember 20., péntek 14:10

A Hangya Közösség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 20., péntek (OS) - Állatok Világnapja alkalmából szervezi 10. kutyaház készítő Barkácsnapját a Hangya Közösség Alapítvány. A hideg közeledtével gondolunk azokra az állatokra is, akik nem családi környezetben, hanem menhelyen élnek. A sokszoros teltházzal működő állatotthonokban folyamatos hiánycikk a kutyaház.  Szeretnénk ha minél több állatnak tudnánk meleg kuckót biztosítani a hideg beállta előtt. Ha vidám közösségi munkára vágysz, csatlakozz hozzánk. A jókedvről mi gondoskodunk. Bővebb információ: info@hangyakozosseg.hu A rendezvényen megemlékezünk és gyertyát gyújtunk azokért a kutyákért, akik senkinek se voltak fontosak.

A menhelyek országszerte többszörösen teltházzal működnek. Sajnos nem minden kutyának jut házikó, saját menedék. A hideg beálltával a probléma még égetőbb. Barkácsnapunkon minden felszerelést biztosítunk, te csak hozd a jókedved (és ha van a kedvenc szerszámod).

Bővebb információ: info@hangyakozosseg.hu

Tavalyi képek : https://www.facebook.com/pg/HangyaKozosseg/photos/?tab=album&album_id=2208101059281039

Kisfilmünk: https://www.facebook.com/watch/?v=365349607592421

Kiadó: Hangya Közösség Alapítvány