2019. szeptember 25., szerda 16:23

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 25., szerda (OS) - Virtuális Erőmű Program XI. Díjátadó Gála - díjat nyert az Országos Bírósági Hivatal

        Energiahatékonysági Mentorszervezet díjban részesült az Országos Bírósági Hivatal a köztársasági elnök által fővédnökölt Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadó ünnepségén a Parlamentben, míg az Egri Törvényszék az Energiahatékony Intézmény címet nyerte el.
     Az Energiahatékonysági Mentorszervezet a Virtuális Erőmű program legmagasabb szintjének díjazottjai sikereiket elhelyezik az ún. virtuális erőműben, jó gyakorlataikat megosztják másokkal és népszerűsítik a programot. Az OBH elnöke a díjátadón rámutatott, hogy a bírósági szervezet is közreműködhet hazánk legzöldebb erőművének építésében. Felértékelődött környezetünk védelme és ez a szemlélet kiemelt helyet kapott a bíróságok működésében is. Számos bírósági beruházás ennek szellemében valósul meg: napelemek kerülnek a törvényszékekre, hasznosul az esővíz, terjed a szelektív hulladékgyűjtés, parkok, belső kertek, tetőkertek ékesítik a bírósági épületeket. Handó Tünde emlékeztetett, hogy az OBH a Fenntartható Értékeink Program keretében továbbra is elkötelezett a bíróságok környezettudatossága mellett.
     Az Egri Törvényszék az Energiahatékony Intézmény címet nyerte el az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázaton: az energiatudatosság jegyében az OBH programjainak és a törvényszék forrásainak köszönhetően számos fejlesztés valósult meg a törvényéknek otthont adó épület rekonstrukciója során.
        
     Kiadó: OBH
------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.