2019. szeptember 29., vasárnap 15:29

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 29., vasárnap (OS) - Jótékony Csodabogarak teljesítik a csodalámpás beteg gyerekek kívánságait. Több fővárosi cég és magánsportoló futott Csodabogár-pólóban a hétvégi 34. SPAR Maraton Fesztiválon, hogy indulásukhoz kapcsolódóan barátaik és ismerőseik figyelmét felhívják a súlyos beteg gyerekek kívánságát már 16 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységére és közös összefogásra szólítva kifejezzék segítőkészségüket és odafigyelésüket.

    A www.csodabogarak.com oldalon regisztrált jótékony futók a közelgő hetekben több gyermek kívánságát is valóra váltják, hogy megkönnyítsék számukra a kórházi kezelések elviselését és eltereljék a figyelmüket a fájdalmas kezelésekről. A sportoló Csodabogarak így egy beülős autóval lepnek majd meg egy 4 éves kisfiút, aki már alig várja, hogy a kertjükben kipróbálhassa a csodajárgányt. A futó Csodabogarak ezután egy kamaszfiú álmát fogják megvalósítani, amikor megajándékozzák egy okos-telefonnal, hogy annak segítségével elérhesse a barátait akkor is, amikor nem lehet köztük az iskolában.
A Csodalámpa Alapítvány és támogatói a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesülésével biztatást, reményt adnak a beteg gyerekeknek, így az álmaik megvalósulásakor olyan élményben lehet részük, mely megerősíti az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. Az alapítvány a működése 16 éve alatt több mint 3700 egyéni kívánságot teljesített, melyekről fényképes beszámoló olvasható a www.csodalampa.hu oldalon.


     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.