2019. október 3., csütörtök 14:07

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégiai Alapvetés kéziratát megvitató Országos Környezeti Nevelési Konferenciáról

    2019. szeptember 28., Budapest, TIT Stúdióban
     Szakmai, civil és tudományos szervezetek közösségeit képviselő szakértők, ökopedagógusok, szemléletformálók, kommunikátorok és kutatók közreműködésével elkészültek a Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégiai Alapvetés legújabb kéziratai. A megújított Alapvetés véglegesítése előtt, az immár 21 éves hagyománynak megfelelően, nyilvános konferenciát tartott a munkát összefogó Magyar Környezeti Nevelési Egyesület.
     A Konferenciát a szakmai konferenciák stílusában szervezték. Plenáris előadás mellett intenzív szekcióviták és barátságos folyosói beszélgetések mentén erősítették meg a környezeti nevelők és szemléletformálók hálózati tudását. Bándi Gyula megnyitójában a talajt behálózó gombaszövedéktől az emberi méltóságig vezette a hallgatóságot. A jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes szerint az emberiség megváltozásához a jó választásának képessége, és ehhez a környezeti nevelők munkája is szükséges.

     Kiadó: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.