2019. október 3., csütörtök 14:08

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégiai Alapvetés kéziratát megvitató Országos Környezeti Nevelési Konferenciáról

    2019. szeptember 28., Budapest, TIT Stúdió
     A kétéves megújítási folyamatot Könczey Réka és Saly Erika, az Alapvetés társszerkesztői vázolták plenárisan és csoportbeszélgetéseken is, főképpen a fél évvel ezelőtti műhelykonferencia óta megtett lépésekre, és a még hátralévő tennivalókra koncentrálva. A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégia Alapvetését közösségi tervezésben, 1998-ban hozta létre az Egyesület, s hasonló tervezési folyamatban 2003-ban és 2010-ben is megújították azt, több tucat szervezet együttműködésében.
     A visszajelzések szerint jól sikerült az NKNSA megújítását támogató konferencia. Sokan járultak hozzá a tartalmas, jóízű együttléthez. Külön köszönet jár a támogatóknak: az Agrárminisztériumnak, az Újbudai Önkormányzatnak és a TIT Stúdiónak, valamint az aktív résztvevőknek, a több mint 100 szenvedélyes és profi környezeti nevelőnek, akik civil és szakmai közösségeik tapasztalatát hozták Budapestre, és a legújabb kihívások és sikerek híreivel gazdagodtak.

     Kiadó: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.