2019. október 8., kedd 16:25

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 8., kedd (OS) - Hernád nem válhat a közvagyon eltüntetéséhez asszisztáló fideszes vezetők áldozatává!

    Chladek Tibor több mint aggályosnak nevezte, hogy bár a településvezetés tudott az eltűnt TAO-támogatásról, sem a sportegyesület, sem a helyi önkormányzat nem tett feljelentést. A polgármester-jelölt hangsúlyozta, a hernádiak nem bízhatják olyanokra a település vezetését, akik képtelenek vigyázni a közvagyonra, és tétlenül nézik, hogy a községnek juttatott állami támogatást ellopják. A Liberálisok Pest megyei elnöke ígéretet tett arra, hogy polgármesterként átláthatóvá teszi a közpénzek felhasználását, hiszen a korrupciómentes közélet valamennyi lakosnak az érdeke.

Bősz Anett arra hívta fel a figyelmet, hogy a korrupció nem csak Hernádot, hanem az egész országot átszőtte. A NER rendszere folyamatosan rombolja a közmorált, és egy olyan mentalitást eredményez, ami szerint felesleges adót fizetni az államnak, hiszen úgyis ellopják. Az országgyűlési képviselő szerint a Fidesz szereti hangoztatni, hogy az ellenzéki vezetők nem tudnának EU-s forrásokat biztosítani a városuk számára, ez azonban hazugság. Számos példa bizonyítja ennek az ellenkezőjét, és Bősz Anett abban bízik, hogy október 13-tól Hernád lesz az egyik ilyen példa. Hozzátette: október 13-án lehetőségünk nyílik arra, hogy a NER helyi helytartóit leváltsuk, és hozzáláthassunk végre egy korrupciómentes Magyarország létrehozásához.

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/2433426246743702/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.