2019. október 9., szerda 13:17

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Párbeszéd: Feljelentést teszünk a békásmegyeri szennyvíz ügyében

    Békásmegyeren a Pünkösdfürdőnél lévő kifolyóból esőzések után évtizedek óta tisztítatlan szennyvíz ömlik a Dunába. Szabó Tímea, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője feljelentést tesz a Fővárosi Főügyészségnél környezetkárosítás bűntettének gyanúja miatt.

Pünkösdfürdőnél a Maradjanak a Fák a Rómain nevű civil szerveződés talált rá hónapokkal ezelőtt arra a kifolyóra, ahonnan ömlik a szennyvíz a Dunába, és amiben gyakori a szemét, ürülék, a pelenkák és a betétek. A civilek szerint hihetetlen módon az Óbudai Önkormányzat és Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tőlük halott először a problémáról, ami súlyos hanyagságra utal.
Ha Tarlós István valóban most hallott először erről a problémáról, az újra bebizonyítja a totális alkalmatlanságát a városvezetésre. Ez az ügy is mutatja, hogy Tarlósnak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik Budapesten, ráadásul Óbudán, ahol évekig kerületi polgármester is volt.
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.