2019. október 9., szerda 16:56

Önkormányzat 2019 - Zuglói önkormányzat: a kerület gazdálkodása átlátható és stabil
    Budapest, 2019. október 9., szerda (MTI) - Zugló gazdálkodása átlátható és stabil, hitele és kifizetetlen számlái nincsenek, a fizetőparkolás napi 1 millió forint nyereséggel működik - közölte a zuglói önkormányzat szerdán az MTI-vel a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira reagálva.

        Kocsis Máté sajtótájékoztatón azt mondta: tisztázatlan, hogy Zuglónak mekkora a kintlévősége, és mindenki tudja, valamint képviselő-testületi anyagok is bizonyítják, hogy Zugló kétmilliárdos hitelkeretből "tengődik" egyik napról a másikra.
     Az önkormányzat úgy fogalmazott: "Zugló köszöni, jól van, gazdálkodása átlátható és stabil, hitele nincs, kifizetetlen számlái nincsenek, a fizetőparkolás napi egymillió forint nyereséggel működik".
     Azt írták: a közérdekű adatokat az önkormányzat minden esetben kiadja, a kerület pedig kétszer annyi pályázati pénzt nyert el ebben a ciklusban, mint a fideszes Papcsák Ferenc polgármestersége idején.
     Hozzátették: "megelőlegezve a következő napok kormánypárti állításait is", a kerületben nincs csőd, és nem is lesz.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.