2019. október 10., csütörtök 13:10

A Magyar Női Unió Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) - Vállalkozásfejlesztés innovatív megoldásokkal: A Magyar Női Unió Egyesület (MNU) workshopot rendez az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program CORD projektjének keretében. Az eseményen bemutatásra kerül néhány újszerű vállalkozásfejlesztési szolgáltatás az üzleti tervezés és a mentorálás területéről.

    "Újszerű üzletfejlesztési szolgáltatások női vállalkozóknak" címmel valósítja meg legújabb workshopját a Magyar Női Unió Egyesület Budapesten.
Az eseményen a női vállalkozásokat és a nők foglalkoztatását elősegítő gondolatébresztő, szemléletformáló és tájékoztató előadások egyaránt elhangzanak. Endrődy Csilla szakértő az életpályatervezéstől az üzleti terv elkészítéséig nyújt betekintést elsősorban a női vállalkozókat támogató néhány kérdésbe. Krebsz Zoltán mentor specialista az üzleti mentorálást mutatja be a résztvevőknek előadásában, kihangsúlyozva a szolgáltatás előnyeit a vállalkozók számára. dr. Pócz János, a 3B System Hungary Kft. vezető tanácsadója a cég által indított speciális üzletfejlesztési tevékenységről beszél. A workshop kapcsolatépítési lehetőséggel zárul.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. Az itt közölt információk nem feltétlenül tükrözik az EU hivatalos álláspontját.

További információ: info@mnunio.hu, +36 30 454 3050

     Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.