2019. október 10., csütörtök 14:54

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) -

Az eddigi eredményeket összefoglalva elsőként említendő, hogy a jelenlegi főpolgármester, Tarlós István érdemben nem is reagált a kezdeményezésre, illetve (híven mások személyiségét kenyéradóihoz hasonlóan gátlástalanul gyalázó, eltorzult személyiségéhez) azt csak újabb érdemtelen eszközül használta vetélytársai kigúnyolásához.

Karácsony Gergely, a végszükségben megkésve összefogó ellenzéki pártok főpolgármester jelöltje elsőként, és minden külön észrevétel nélkül, sajtótájékoztatón egyetértően nyilatkozott a követelésekről és vállalta az azok esetleges megszegésének esetére a civilek által kilátásba helyezett következményeket is.

Rögzítésre érdemes tények:

•    eddig Puzsér Róbert volt az első, és máig az egyetlen, aki érdemben megvizsgálva a 25 pontunkat, azokra (mindegyikre) külön-külön is, sőt részletesen, összesen 12 oldalnyi terjedelemben reagált,
•    szintén ő volt az első, és máig az egyetlen, aki egyes pontjaink célját nem, de megvalósíthatóságát vitatva, azokhoz is építő kritikával, és a szerinte megvalósítható határokon belül a lényeget vállaló értelemben szólt hozzá,
•    szintén Puzsér Róbert volt eddig az egyetlen, aki részletes válaszában több pontunkhoz olyan értelemben szólt hozzá, hogy az elvárásunkat meghaladó értelmű vállalása van,
•    összességében az is tény, hogy Puzsér Róbert válaszában nem található olyan érdemi részlet, amely komoly kritikánkat kiválthatja,
•    Puzsér reagálása 150 oldalas programjával jól összevethető (https://program.setalobudapest.hu/)

Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége