2019. október 12., szombat 12:58

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2019. október 12., szombat (OS) - Fokozott katonai járműmozgásra kell számítani az ország több régiójában

    Nemzetközi gyakorlatnak ad otthont 2019. október 14-18. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorlótere. Jelentős számú technikai eszközökből álló katonai konvojok közlekedésére kell számítani az alábbi időpontokban és útvonalakon:

2019. október 13-án és október 18-án Sátoraljaújhely - 37. sz. út - M3 - M0 - M7 - 8. sz. főút - Veszprém-Újmajor, és Rajka határátkelőhely - 150. sz. út - M1 - 82. sz. út – 830. sz. út - Veszprém-Újmajor útvonalakon.

A gyakorlati ideje alatt megnövekedett katonai járműforgalommal kell számolni Balatonakarattya és Veszprém-Újmajor között a 72. sz. út – 8. sz. főútvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a fenti útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.
     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.