2019. október 14., hétfő 08:47

Az Állami Számvevőszék közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 14., hétfő (OS) -

    A vonatkozó törvényi előírásnak megfelelően az Állami Számvevőszék 2019. október 28-án 16:00-ig elektronikus úton a valasztas@asz.hu címen, vagy postai úton a 1364 Budapest 4. Pf. 54. címen, vagy személyesen hivatali időben az 1052 Budapest Apáczai Csere János utca 10. címen – fogadja a tájékoztatókat. Az adatok könnyebb feldolgozhatósága, kezelése és összesítése érdekében az elektronikus megküldést javasoljuk. Az adatok benyújtására vonatkozó javasolt Segédlet az ÁSZ honlapján a "Választások" menüpont alatt érhető el.

Az Állami Számvevőszék a kampányidőszakban közzétett politikai hirdetésekről szóló tájékoztatókat az adatok feldolgozását követően, sajtótermékek szerinti bontásban a honlapján, a "Választások" menüpont alatt ellenőrzés és változtatás nélkül teszi közzé, azok tartalmáért, jogszabályi előírásoknak való megfelelőségéért felelősséget nem vállal.
     Kiadó: Állami Számvevőszék

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.