2019. október 15., kedd 13:50

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 15., kedd (OS) - Nem arathat győzelmet a 3K a tisztesség és moralitás fölött

    A Jobbik úgy véli: Borkai most is hazudott, a Fidesszel együtt továbbra is hülyének nézik a választókat. Felesleges volt ez a gyenge színjáték, hiszen a bűncselekményeket elkövető polgármester valójában ugyanúgy fideszes maradt, ahogyan eddig is az volt. Már az is döbbenetes értékválságot mutatott, hogy a keresztény szabadságot hirdető, állítólag nemzeti konzervatív kormánypárt nem mondatta le azonnal a lebukás után Borkait a polgármesterjelöltségről.

Amennyiben Borkai és Orbán Viktor képtelenek meghozni az erkölcsileg is helyes döntést, úgy az új önkormányzatnak kell megvonnia a bizalmat a polgármestertől, vagy a győri polgároknak kell az utcáról megüzenni, hogy ennyire abszurd módon nem maradhat Győr a következmények nélküliség városa. Nem arathat győzelmet a becstelen 3K (közpénz kokain, kurtizánok) a tisztesség és moralitás fölött.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.