2019. október 18., péntek 14:43

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 18., péntek (OS) - A Kossuth-díjas Csík Zenekar az élelmiszerbiztonságért kampányol

    A Csík Zenekar és Vecsei H. Miklós novemberben három ingyenes koncerttel is készül, Szolnokon, Szekszárdon és Budapesten. A rendezvényekre mintegy 6000 középiskolai tanuló kapott meghívást, akik a koncert szünetében a tudatos vásárlást népszerűsítő kvíz játékot is játszhatnak.

Lackfi János író, költő egy novellával is hozzájárult a produkcióhoz, amit – illusztrált könyv formájában – elsőként a koncerteken résztvevő fiatalok vehetnek majd kézbe.
A kampány résztvevőivel rövid, beszélgetős videók is készülnek, melyek a tudatos vásárlás és az élelmiszerbiztonság témáit járják körül személyes tapasztalatok, élmények alapján. A videókat az érdeklődők a Nébih YouTube csatornáján és Facebook felületein követhetik.

A Nébih szemléletformáló tevékenységéről
A Nébih már korábban is kitűnt azzal a hivatalok sorából, hogy komoly hangsúlyt fektet a vásárlókkal való kapcsolattartásra, a tanácsadásra, szemléletformálásra.  
A weboldalakon létrehozott, folyamatosan bővülő tudásbázisok, a szemléletformáló programok és a hozzájuk kapcsolódó közösségi médiás kampányoldalak, a "Nébih mondja" YouTube csatorna, a különböző rendezvények, és ismeretterjesztő kiadványok széles körű terjesztése mind-mind azt szolgálják, hogy a tudatos vásárlás, és az élelmiszerbiztonság rendkívül fontos szempontjai megjelenjenek a vásárlók döntési folyamatában.

     Kiadó: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.