2019. október 20., vasárnap 14:44

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2019. október 20., vasárnap (OS) - KEP ünnepi megemlékezés október 23-ról, a köztársaság kikiáltása 30. évfordulójáról az Akadémián

    Ragaszkodni kell a józan élet követelményeihez., visszatérni a józan emberi gondolkodáshoz. Megoldásra vár, hogy társadalmi szinten feszültséget jelent, hogy túl nagy a különbség a leggazdagabbak és a szegény milliók között. Meg kell teremteni a szociális juttatások feltételeit.
A tájékoztatót kérdések követték, melyekre az előadó részletes választ adott.
A második napirendben a rendszerváltoztatás 30-ik évfordulója alkalmából mintegy 40 KEP jubileumi emléklap átadására került sor Czeglédi József KEP elnök, Marinovich Endre KEP társelnök és Vasvári József KEP klubigazgató részéről.
A KEP rendezvény előtt ülésezett a KEP Elnökség és Társadalmi Párbeszéd Fórum Szervező Bizottsága Czeglédi József vezetésével. Az Elnökség egyetértett azzal, hogy a 2020-as év, ami deklaráltan a Nemzeti Összefogás Éve, legtöbb KEP tevékenység kapcsolódjon a Trianoni Békediktátum és következményei, tanulságai elemzéséhez és megtárgyalásához. A Trianonnal foglalkozó XIII. KEP Társadalmi Párbeszéd Fórum is hagyományosan a Magyar Világtalálkozó kiemelt közéleti rendezvénye lesz 2020. májusában. (További inf.: www.kepcp.hu )


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.