2019. október 20., vasárnap 20:32

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 20., vasárnap (OS) - Az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat" díjátadója az Art of Projects Konferencián

A 2019-es esztendő kiemelkedően fontos a PMI és a PMI Budapest életében. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2019-ben elnyerte az "Év PMI Tagozata" kitüntető címet, mely a legrangosabb PMI elismerés a tagozat életében. Idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a PMI, a világ legnagyobb Projektmenedzsment szakmai szervezete, mely több, mint 200 országban van jelen és több, mint 580 ezer tagot számlál. Világszerte több, mint 1 millió PMI minősített szakember dolgozik.

Az "Art of Projects" Konferencia (http://pmibudapestevents.hu/) során kerül bemutatásra a PMBOK Guide6, a Projektmenedzsment Útmutató magyar nyelvű kiadása, mely a PMI Budapest és az Akadémiai Kiadó közös munkájának eredménye. Szintén a konferencia során kerül átadásra az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája" pályázat első díja is, valamint mutatkozik be első ízben Európában a PMI teljesen megújult arculata is.

Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat