2019. október 20., vasárnap 20:33

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 20., vasárnap (OS) - Az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat" díjátadója az Art of Projects Konferencián

    • Az "Art of Projects" konferenciára Magyarországra érkezik, Thomas Walenta, az amerikai PMI (www.pmi.org) igazgatóságának a tagja, aki a konferencia nyitó-előadását tartja.

• A szakmai előadók között köszönthetjük, Oliver F. Lehmannt, aki az egyik legismertebb, németországi projektmenedzsment oktató szakember, számos könyv szerzője. Oliver az előadásában a helyzet függő projektmenedzsmentre mutat gyakorlatban kipróbált példákat.

• Az Egyesület Királyságból érkezik Adrienne Gibson, aki személyes példáján keresztül mutatja be, hogy a vállalatok életében vagy saját magánéletünkben, karrierünkben milyen eszközök segítségével lehet a változásmenedzsment projekteket sikerre vinni.

• Hét év után újra Magyarországra látogat, Peter Taylor "The Lazy Project Manager", aki 2013-ban hatalmas sikert aratott első magyarországi előadásával. Az idei esztendőben Peter arra mutat példát, hogy a projektmenedzsment szakma stresszes, sok esetben nehézségekkel, akadályokkal terhelt időszakait mi módon lehet kezelni, hogy a projekt során megőrizze higgadtságát és lelkesedését a projektvezető és az irányítására bízott projekt csapat is.

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.