2019. október 20., vasárnap 20:34

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. október 20., vasárnap (OS) - Az "Év Projektmenedzsment Diplomamunkája Pályázat" díjátadója az Art of Projects Konferencián

    • A szakmai előadások sorát az Egyesült Államokból érkező Frank Saladis zárja, aki a szakma legismertebb képviselője. Frank nevéhez fűződik a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap (http://internationalpmday.org) elindítása, mely kezdeményezés idén ünnepli 15. évfordulóját.
• A művészet és a projektmenedzsment szakma kapcsolatát, Mészáros Zoltán a VeszprémFest (https://veszpremfest.hu/) fesztivál igazgatója mutatja be, Magyarország egyik legrangosabb zenei fesztiváljának megszervezésén keresztül.

• Az "Art of Projects" Konferencia másnapján, a konferencia ad otthont a 7. PMI "Master Classnak", melynek vezetője Frank Saladis lesz. Olyan nagy az érdeklődés, hogy mind délelőtt, mind délután is megtartja Frank a mesterkurzust. A 2019-es kurzus azt a témát járja körbe, hogy mű¬szaki, gazdasági, politikai értelemben folyamatosan és rohamosan változó világunkban, mi módon lehet megoldani az emberközpontú projektirányítást.

• Dr.Prof. Bőgel György PhD. lesz idén is a konferencia szakmai moderátora.

További információ: aop@pmi.hu
     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.