2019. október 28., hétfő 16:10

A Terrorelhárítási Központ közleménye
    Budapest, 2019. október 28., hétfő (OS -  A Terrorelhárítási Központ látja el - a belügyminiszter kijelölése alapján - a 2019. október 29-én és október 30-án Budapestre utazó, kiemelten védett személyek, Szergej Viktorovics Lavrov orosz külügyminiszter, illetve Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök látogatása során a személyvédelmi feladatokat.

        A nemzetközileg védett személyek biztosítása érdekében a TEK a szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket életbe léptette és ezeket a látogatás végéig fenntartja.
     A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.
     A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a Rendőrség honlapjáról (www.police.hu) letölthető.
     Az útvonal-korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.
     Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kérjük.


     Terrorelhárítási Központ
    
------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.