2019. november 5., kedd 10:19

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - Gyárlátogatás újragondolva - 12-18 éves diákok számára nyújt bepillantást a legkülönfélébb szakmákba a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és az iroda-, vagy telephely-látogatásokat és hivatásukat is bemutató, a programhoz a felelősségvállalás jegyében csatlakozó munkahelyi közösségek együttműködése.

    A korábbi évek nagysikerű, középiskolás és felső tagozatos diákok továbbtanulását, pályaválasztását segítő Messzehangzó Témanapok c. eseménysorozat Nyitott Irodák néven folytatódik. A program során a hazánkban (is) tevékenykedő kkv-k, multinacionális vállalatok - kapcsolódva az EMMI által az iskolák számára meghirdetett témahetekhez - székhelyükön interaktív módon, közérthetően, testközelből mutatják be tevékenységüket diákcsoportok számára. Az elmúlt időszakban több mint 150 fiatal tett látogatást különféle cégeknél - multinacionális médiakommunikációs-cégcsoport irodájában, navigációs rendszereket gyártó vállalat fejlesztői központjában, szerves hulladék újrahasznosításával foglalkozó magyar vállalatnál, távoktatással foglalkozó kisvállalkozásnál. A program célja, hogy a továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló korosztály közvetlen benyomásokat szerezzen a munka világából és minél több szakma képviselőinek hétköznapjaival ismerkedjen meg. A személyes tapasztalatszerzés segíti a diákokat jövőjük tervezésében, a vállalkozásoknak pedig lehetőséget kínál a közeljövő munkavállalói számára történő bemutatkozásra.
A programsorozatra várjuk további cégek csatlakozását. messzehangzo.hu
    
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.