2019. november 5., kedd 13:40

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - DK: Budapest újra az emberek városa lesz - Újraszervezzük Budapest kulturális életét!

    A Fővárosi Közgyűlés főpolgármester-helyettessé választotta Gy. Németh Erzsébetet, a Demokratikus Koalíció politikusát. Gy. Németh Erzsébet a humánügyekért felelős főpolgármester-helyettesként a kultúrát, az oktatást, idősellátást, fogyatékosügyet, ifjúságpolitikát, sportot és turisztikát fogja felügyelni.

A Demokratikus Koalíció számára mindig fontos cél volt egy európai főváros megteremtése. Gy. Németh Erzsébet egy olyan emberi léptékű, pezsgő, szabad kulturális élettel bíró várost fog építeni, amilyen ez a Budapest mindig is volt a korábbiakban. Egy város nem csupán tömegközlekedésből, utakból és csatornahálózatból áll, hanem lakói tartják össze és határozzák meg arculatát. Ezeket a lakókat, az európai magyarokat képviseli a frissen megválasztott főpolgármester-helyettes is.

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.