2019. november 5., kedd 15:07

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - A Momentum ismét szembemegy a magyar érdekekkel – reagálás Fekete-Győr András (Momentum) kolozsvári látogatására

    A Momentum nem tanul szellemi elődje, az SZDSZ hibáiból és szembemegy a magyar érdekekkel. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke amellett a korrupciós botrányba keveredett Dan Barna államfőjelölt mellett kampányolt Kolozsváron, akinek nem fontos a magyar emberek sorsa. Az eseményen részt vett a magyarellenességéről ismert Dacian Ciolos, a liberális Renew Europe jelenlegi frakcióvezetője is, aki fiatalkorában a fasiszta, magyarellenes Vatra Romaneasca szervezetben tevékenykedett.

A Fidesz továbbra is kiáll az erdélyi magyarok saját jelöltje, Kelemen Hunor mellett. Fontosnak tartjuk, hogy minél több erdélyi magyar vegyen részt a november 10-i romániai államfőválasztáson és adja le voksát a magyar jelöltre.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.